Bæredygtighedserklæring

En holdning til miljøet

Bæredygtigheds
erklæring

En holdning til miljøet

Bæredygtighedserklæring

Ace Gulvservice er en professionel og moderne virksomhed, der gerne vil tage ansvar.

Vi ser verden og kundernes ønsker ændre sig. Vores kunder er blevet mere kvalitets- og miljø bevidste, og vi vil gerne kunne leve op til de nye krav, samt kunne besvare de spørgsmål der måtte opstå.

Vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder, flere miljøvenlige produkter, i takt med at produkterne kommer på markedet. EU stiller større krav til miljøaftrykket i de produkter der kommer på markedet, og dermed bliver kravene til virksomhederne også større. Du kan læse mere her.

I vores branche, er der sket små fremskridt mod flere grønne miljøvenlige produkter. Men vi tror vi kan være en lille del, der er med til, at få udviklingen til at gå hurtigere. Du kan læse mere om vores ydelser her.

Bæredygtighedserklæring for Ace GulvService

Vi ønsker at minimere vores miljømæssige fodaftryk, og fremme bæredygtighed i vores virksomhed. Vores mål er at levere høj kvalitet og service, samtidig med at vi tilbyder behandlinger, der tager hensyn til miljøet. Vi vil opnå dette ved at:

  1. Tilbyde de miljøvenlige produkter der er tilgængelige på markedet: Vi vil søge efter at implementere, de hvor muligt, mest bæredygtige materialer og -metoder. Dette tilbyder vi, for at reducere potentielle skadelige påvirkninger på miljøet.
  1. Genbrug og genanvendelse: Vi vil prøve at genbruge og genanvende materialer, hvor det er muligt, og opfordre vores kunder til at gøre det samme.
  1. Reduktion af affald: Vi vil sikre korrekt bortskaffelse af affald, i overensstemmelse med gældende miljøbestemmelser.
  1. Samarbejde med leverandører og partnere: Vi ønsker at samarbejde med leverandører og partnere, der deler vores bæredygtige værdier.

Vi vil overvåge, og forbedre vores bæredygtighedspraksis kontinuerligt, og rapportere om vores fremskridt til vores interessenter.

Sammen kan vi bidrage til en mere bæredygtig fremtid for vores miljø.

Asmus Kiehn

Ejer af Ace GulvService