VEDLIGEHOLDELSE af gulve

Skal dine gulve holde længere, er det en fordel at sætte sig ind i, hvordan man passer bedst på dem.

Læs videre for at få vores bedste tips til, hvordan du vedligeholder dine ny behandlede gulve.

1. Fejning og støvsugning regelmæssigt

Brug den anbefalede sæbe til at vedligeholde og pleje dit gulv. Hvis du har en støvsuger med flere indstillinger, skal du bruge den skånsomste indstilling, der stadig kan opsamle snavs og rester. Støvsugning er også med til at forlænge gulvets levetid ved at forhindre, at snavs og grus slibes ned i overfladen.

2. brug af dørmåtter

At placere dørmåtter ved alle indgange til dit hjem er en af de enkleste måder at holde dit gulv rent på. Dørmåtter fanger snavs, grus, blade og andet udendørs affald, før det har en chance for at blive sporet ind i dit hjem. Sørg for at ryste eller støvsuge dørmåtten regelmæssigt for at forhindre, at den bliver overbelastet og ineffektiv.

3. undgå skrappe rengøringsmidler

Mange kommercielle rengøringsmidler er for skrappe til brug på polerede gulve og kan gøre overfladen mat eller endda beskadige selve gulvet. Når du rengør dit gulv, skal du holde dig til skånsomme løsninger, og sørge for at bruge det vaskemiddel du har fået anbefalet af din gulvmand. Du kan også købe specialrengøringsmidler, der er specielt beregnet til brug på polerede gulve. Du skal blot sørge for at læse etiketterne omhyggeligt, inden du køber noget.

4. beskyttelse af dit gulv mod møbler

Møbler kan let ridse eller bule polerede gulve, så det er vigtigt at træffe foranstaltninger for at beskytte overfladen. Placer filtpuder under alle møbelben, og vær ekstra forsigtig, når du flytter tunge møbler rundt. Hvis du skal flytte dine møbler, skal du så vidt muligt prøve at flytte dem i stedet for at løfte dem.

5. brugen af sko indendørs

Sko der har været brugt udendørs, giver øget slidtage på dine gulve. Der sidder ofte snavs og småsten under skoene, og det fungerer næsten som slibemiddel eller sandpapir på et behandlet gulv.

Konklusion

Det er vigtigt at vedligeholde dine nybehandlede gulve korrekt, så de kan holde sig flotte i mange år fremover. Ved at følge disse enkle tips kan du nyde dine smukke gulve i mange år fremover!

Har du spørgsmål til dine gulve, og vedligeholdelsen af dem, så kontakt os endelig.

HER LIDT OM VEDLIGEHOLDELSE AF LAKEREDE GULVE

Vedligeholdelse af lakeret gulve

VEDLIGEHOLDELSE AF LUD- OG SÆBEBEHANDLEDE GULVE

Vedligeholdelse af lakeret gulve

KORT OM VEDLIGEHOLDELSE AF OLIEREDE GULVE

Vedligeholdelse af lakeret gulve

GENEREL VEDLIGEHOLDELSE

Vedligeholdelse af lakeret gulve